2 juni, 2014

Anmälan

TILL ANMÄLAN 

Craft Ski Marathon följer nära utvecklingen i samband med Corona (COVID-19) utbrottet. Vi följer myndigheternas råd och agerar utifrån de riktlinjer som finns.

OM ANMÄLAN

Vid anmälan online erhålls betalningsinstruktioner i deltagarens bekräftelsemail. I mailet återfinns återfinns OCR-nr för betalning i internetbank. Admin avgift för anmälan är 15 SEK. Möjligheten finns att även genomföra betalning direkt med kort, länk för detta återfinns i bekräftelsemailet (observera att kortbetalning medför transaktionsavgift om 2,5% av beloppet). Försenad avgift medför påminnelseavgift. Fullständiga villkor återfinns via anmälningssidan.

För deltagande i tävlingsklass är det krav på föreningstillhörighet (ansluten till svenska skidförbundet). Vi rekommenderar också föreningstillhörighet i motionsklass vilket ger dig ett försäkringsskydd du som klubblös saknar.

Anmälan är bindande. Överlåtelse eller byte av startplats kan genomföras mot en kostnad på 150 SEK. Med anmälan godkänner ni att ert namn, förening och resultat publiceras på Internet och i tidningen, samt att bilder från loppet kan användas i marknadsföringssyfte.

Ni godkänner också att vi som arrangörer och tävlingens samarbetspartners disponerar deltagarregister. Denna registrering är nödvändig för att vi ska kunna ge er deltagare god service före, under och efter tävlingen.

I anmälningsformuläret anger du ditt ”Vasa ID”, detta medför att Vasaloppsorganisationen kan genomföra automatisk seedning med ditt resultat från Craft Ski Marathon. Ditt ”Vasa ID” hittar du under ”mina sidor” på Vasaloppet hemsida, alternativt kontakta Vasaloppets kundtjänst