Säkra din plats till vinterns lopp

Till anmälan
Anmälningsavgifter 
42 km tävling
42 km motion
21 km motion
1 maj 2024 – 1 dec 2024 800 800 600 
2 dec 2024 – 11 jan 2025 900 900 700 
12 jan 20251000 1000 1000 

I ANMÄLNINGSAVGIFTEN INGÅR

• Energi- och vätskestationer
• Elektronisk tidtagning
• Spåravgift (tävlingsdagen, 210 SEK)
• Förbundsavgifter & försäkring
• Resultatrapportering
• Medalj

ANMÄLDA DELTAGARE

Startlista 2025

ÄNDRA ELLER KOMPLETTERA DIN ANMÄLAN

Ändra eller komplettera din anmälan via “mina sidor”:

https://raceid.com/sv/signIn?redirect_location=/sv/

Överlåtelse av startplats och seedning är inte möjlig efter kl 23.59 onsdag den 8 januari. Namnbytet genomförs på följande sätt:

https://raceid.com/sv/public/faq/member

BETALNING & ANMÄLNINGSVILLKOR

En administrationsavgift á 42 SEK tillkommer vid anmälan som inkluderar kortavgifter och support. Ingen återbetalning av startavgift om du avstår att åka eller blir sjuk. Överlåtelse eller byte av startplats kan genomföras mot en kostnad på 250 SEK. För återbetalning, se instruktioner för försäkringar.

Vid inställt lopp som beror på snöbrist, extrem kyla eller vissa andra väderförhållanden, återbetalar vi 50 procent av anmälningsavgiften, enligt Svenska Skidförbundets riktlinjer.

Force majeure: Vid inställt lopp som beror på förhållanden utanför vår kontroll, såsom brand, översvämning, naturkatastrof, arbetskonflikt, krig, terroristattentat, jordbävning, myndighetsbeslut, smittspridning av virus eller andra sjukdomar, eller andra liknande händelser, återbetalas inte anmälningsavgiften.

Vi förbehåller oss rätten att göra justeringar i loppens och kringaktiviteternas innehåll och utformning inklusive ändring av åkdag.

Gällande Covid-19: Om arrangemangen kommer att påverkas av covid-19 avseende restriktioner, myndighetsbeslut med mera förbehåller vi oss rätten att ändra i bansträckning, datum och tid för genomförande eller övriga förutsättningar. Craft Ski Marathon har ingen skyldighet att återbetala anmälningsavgift eller betala skadestånd som kompensation. Om arrangemanget måste ställas in av skäl hänförliga till corona har du rätt som deltagare att flytta din startplats till nästkommande år.

OLYCKSFALLSFÖRSÄKRING

Craft Ski Marathon är en sanktionerad tävling via Svenska Skidförbundet vilket omfattas av en olycksfallsförsäkring som ingår i sanktionsavgiften. Försäkringen gäller både deltagare och funktionärer

AVBESTÄLLNINGSSKYDD

Vi erbjuder Refund Protect som en extra tjänst för deltagare som köper startplats till ett evenemang på RaceID. Återbetalningsskyddet låter deltagaren kräva en fullständig återbetalning av sin registreringsavgift (inklusive eventuella extrautrustning och ytterligare produkter som köpts vid registrering) om deltagaren inte kan delta i ditt evenemang på grund av nödsituationer. Processen och återbetalningen täcks och hanteras av Protect Group. Refund Protect tecknas i samband med anmälan.

Läs fullständigt Terms and Conditions

GODKÄNNANDE AV PUBLICERING AV PERSONUPPGIFTER

Genom din anmälan godkänner du att ditt namn, förening, startnummer, film och bilder från loppet, publiceras på internet och i andra medier av arrangör. Bilder från loppet får ej spridas till tredje part av deltagare eller andra utan arrangörs medgivande. Din e-postadress används till utskick av 157XCC Originals nyhetsbrev. Du kan när som helst avanmäla dig från dessa genom att klicka på avregistreringslänken i utskicket.